Buitengewoon naar Lapland!

Ontsnap naar de serene schoonheid van Lapland, waar rust, natuur en avontuur hand in hand gaan. Verken de ongerepte wildernis met huskietochten, ontmoet rendieren op authentieke boerderijen en ervaar de sensatie van sneeuwscootertochten en snowshoe-avonturen. Durf jij ook het ijsvissen en ijszwemmen aan? Lapland wacht op jou!

Surfvibes in Madeira!

Ervaar de ultieme strandvibes op Madeira: een paradijs voor surfers en natuurliefhebbers! Verken prachtige surfspots, maak adembenemende hikes en geniet van gezellige kampvuurtjes aan zee. Kies voor een avontuurlijk verblijf en beleef een onvergetelijke vakantie op dit magische eiland.

OPGELET!
Al onze reizen werken met een verplicht pre-registratiesysteem. Meer info hier

Omdat het heel moeilijk op voorhand te weten is hoeveel accommodaties wij nodig hebben om jullie allemaal mee op reis te kunnen nemen werken wij met een pre-registratiesysteem. Dit houd in dat je een klein voorschot van €49(incl. BTW) betaald. Hiervoor krijg je een leuke hoodie in je brievenbus! Op de einddatum van de pre-registratie krijgt iedereen die zich op voorhand geregistreerd heeft een uitnodiging om de reis definitief te reserveren. Tijdens deze reservatie krijg jij de €49 (incl. BTW) terug in de vorm van een korting.

Kies je er voor om toch niet mee te gaan?
Zeer jammer dat we elkaar niet zullen zien op de bestemming, maar u heeft er wel een heel leuke hoodie voor in de plaats!
Je kan alsook je kortingscode laten omzetten naar een code voor een ander reis/bestemming

Wij doen ons best onze website zo compleet mogelijk te maken, maar is er alsnog iets niet duidelijk?
Aarzel niet ons te contacteren: hello@goodlifetravel.be of via een berichtje op Whatsapp

Onze volgende reizen:

Lapland adventure trip

21/03 - 28/03 - 2024
Ruka, Finland

6 nachten
5 activiteiren
Ontbijt & avondmaal